Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om bara ord kan trösta då är det rätt lätt...


för din skull då ( choka )

all in
för du är så total
och rädd för
dina tankar och känslor
att någon annan
hela tiden får bära dem;
och jag älskar
alla, baby - behöver vila
från all terror
och från dig som sköt mig
än närmre kanten.
du får vänta i sju hundra år,
dyker upp kanske
pånyttfödd och stark;
du hunnit hitta
andra att sakna rätt som
du vill, rent
med respekt; allt går i
vågor - jag nu i
vågens dal, nästan drunknad
behöver ej hjälp
annat än från min ande:
resa inåt mot
alla svar, tröst, ljus - till min
villkorslösa kärleks mitt





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-21 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran