Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att se på känslor


känslor är som strängarna på en gitarr
eller annat stränginstrument
spelar man på rätt sätt
skapas en underbar melodi och harmoni
spelar man för hårt, går strängarna av
spelar man för löst, märks det inte
att man försöker




Fri vers av J.Larsson
Läst 168 gånger
Publicerad 2015-01-22 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson