Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går utan kärlek


Får inget smek eller kel från någon

Det som jag bara älskar

Så att gå utan en kärlek en längre tid

känns bara fel

Men jag har börjat att bli van då det är någonting

som jag till vardags lever med

Ja, om man nu kan vänja sig med något som det

Vara utan kärlek

Ja, det vet i fan det...

Jag går utan kärlek!

Ken Cassel
22/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-22 17:22



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ajaj Ken det är värre stt gå utan kläder.
Då fryser man, kärlek har du men du ser det inte. :-)
2015-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det hoppas jag att du snart slipper, gå utan menar jag...kärlek behöver vi...
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel