Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vackraste



du inspirerar
mig

till att i lustens
ord klä dig



för du ger mig
livets vackraste

i den värld
som är din
och min


och spinner syre
till guld

till den värld
som blir vår



vår där
innerlig kärlek
består




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-22 19:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vackra och kärleksfulla ord!
2015-01-23

  Lars Hedlin
Tycker om väldigt väldigt mycket! ;)
2015-01-23

  ULJO
Briljant poesi
2015-01-22

  Ola Rydberg
Oj vackert kärlek i sin finaste form
2015-01-22

  älvdans
Mäktigt vacker poesi .... kärlek... kraft ... energi ...
2015-01-22

    ej medlem längre
Underbar kärlekspoesi.
2015-01-22

    ej medlem längre
Fina ord!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell