Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina armar.

 

Jag kliver in i din kärleksfamn och jag är hemma.
Dina läppar smälter sig med mina,värmen strålar ut av våran kärlek.
Vackra flingor av snö smälter sig mot ögonfransarna och blandar sig med lyckotårarna som rinner längst med kinderna.

Tiden står stilla.

Vi är äntligen hela,för allt det bästa finns inom dig och du är hos mig.




Fri vers av Angel of love
Läst 372 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-23 10:52



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hoppfullt och varmt
Kramar
2015-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt varmt och underbart...
2015-01-28

  Connie
Så underbart vackert! Känslan när någon sluter en i sin famn är obeskrivlig!
2015-01-27

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert..!
2015-01-25

  Johan-70
När längtan är över och man är i famnen. Så fint skrivet.
2015-01-24

  Håkan Barck

Så förtjusande vackert!
2015-01-23

    ej medlem längre
Det är kärlek som gör er hela.<3
2015-01-23

  louisegirl
Underbara kärleken <3
Fint skrivet!
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt
vackert!
2015-01-23

  Lars Hedlin
Helt underbart...Värmen tydlig kärleken klar :) <3
2015-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek glöder i din fina text!
2015-01-23

    ej medlem längre
Underbar lycka! fint.
2015-01-23

    ADI Nehlin
Ljuvligt!
2015-01-23

    ej medlem längre
Underbara ord om kärleken.
2015-01-23

  ULJO
Så förtjusande vackert
2015-01-23

    ej medlem längre
Så vackert
2015-01-23

    ej medlem längre
Åh så underbart fint skrivet, man smälter likt snöflingorna..
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love