Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför kan man aldrig nöja sig


Eftertankens kranka blekhet

Det är med kvinnor

som med bilar

Män söker hela tiden

ny prestanda

 

Men till slut

upphör sökandet

Tanken uppstår då

på vad; det var,

som man höll på med




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-23 12:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det kan man fundera på. Undrar om det ibland också gäller kvinnor?
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP