Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med speciellt tack till Jessica som gav uppslaget till denna lilla vers.


Dunkelt

Det dunkelt tänkta blir dunkelt sagt
oklart, och knappast tillrättalagt
som knivskarpa logiska glasklara tankar.
Nej, som en båt som har tappat sitt ankar
driver det dunkla på stormhärjat hav
tills slutligt det sjunker i glömskans grav!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-23 12:54



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag tycker inte att detta är dunkelt skrivet, utan det dunkla är glasklart beskrivet.
2015-01-28

  Jessica Ebbesson
Vad kul att jag omedvetet kunde ge ett uppslag som blev till detta finfina rim!
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP