Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller på och om honom!

Jag som ett gäng andra
vi stod vid 75-ans busshållplats
och väntade på bussen. Tiden gick och bussen
syntes inte till, då upptäckte jag som de andra
reklampelaren. Vi började att läsa vad som stod där.
När vi läst klart all information som fanns, då såg en
man några ord som skrivits in för hand på pelaren
och dessa rader läste han då högt upp för oss:
- Gör det goda du tänkt
nu när du kan!! Så slipper
du säga sen, jag inte hann...
Det kan göra två gott!
Då sa en tjej så surt: - Vilket trams, det sämsta jag hört!
Gör två gott? Glad blir väl bara en, den, som nå´t har fått...
Hon avbröts av mannen som sa: - Om den som får något ler
samma sak med givaren sker...








Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-23 14:03



Bookmark and Share


  ULJO
Verkligen bra skaldat
2015-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Texten är bra!
Det verkar vara en bra karl.Tjejen har en del att lära.
2015-01-23

  Lars Hedlin
Instämmer här med!
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Instämmer, man blir glad av både att ge och att få.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt