Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förslaget direkt taget!

-Du min kära älskade Skatt
nu till helgen tycker jag att
vi gör något kul
inte mycket hänt sen jul...
-Då ses vi tidigast tisdag natt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-23 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sånt känns definitivt igen!
2015-01-23

  Lars Hedlin
Förväntan!
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Ja, det är inte så lätt att
hitta en lucka i kalendern.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt