Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna mig





din blick
dina läppar, tunga,
dina händer, din bultande
puls..som dunkar hårt



får dig
att öppna
mig



likt spröd tulpan
intensivt kysst
av vårsolen för
första gången




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-23 16:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj "wow" en av dina bästa..Ryser fint ;) Tycker mycket om!
2015-01-25

  Ronny Berk
ett öppnande blomsterspråk som förmedlar min känslan av människors möten ...
2015-01-24

  ULJO
Bra skrivet
2015-01-23

    ej medlem längre
En vackert sinnlig dikt.
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Vackert och innerligt
kärleksbildspråk
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell