Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kramar min kropp.

Ditt varma uppträdande
Jag smeker din kind.

Din kropp bågnar
av lusten

Beröringens andetag luktar vår.
Mina muskler fylls.
Min tunga mot din nakna hud

Smakens eufori vill inte avta

Du är helt underbar!




Fri vers av Henning Hson
Läst 269 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-24 13:01



Bookmark and Share


  Zandor
Det var ofta bättre förr!
Et rejält knulla och så bocka och gå hem...
2016-04-20

  DominiQueen
Kärkekens ljuvaste poet
Musik på det
En sensation.

Blessed be
2016-01-30

  soligajag_1 VIP
Sån underbar passion och hetta i denna poesi så man känner lusten vakna till liv!!
Det är kärlek på hög nivå!!
2016-01-20

  Teresia Ridell
Sensuellt och vackert !
2015-01-24

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson