Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allen allien

Lägger ordet LEK

motspelarbrickor svarar

med ett blixtsnabbt - KÄR

Lägger ordet KÄR

väntar sen en evighet 

Wordfeudtristessen 

Bakom skärm dolda

dröms och bränns anonyma

direktkontakter

Nätet murar väg

till ett inre spektakel

anpassad för dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Sanna i badet VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-25 09:12



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
mm, ett ord här ett ord där, en mening, vilka konsekvenser den kan få, eller inga alls; märkligt som allt annat i livet.
2015-01-30

    ej medlem längre
wf
+
2015-01-25

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ny värld
hemlig
.
Livet öppnar luckor
okända
nya
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP