Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första biktfars råd, om både ilska och hemligheter


Minkkis Alexandriner 11

 

 

 

Om ett ord bränner på din tunga

är det bättre att det bränner din tunga...

 

 

2015-01-25 14:55




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-25 14:01



Bookmark and Share


  Kozo
Så sant!!
2015-01-25

  i af apa
helt &
rätt...!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP