Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Och jag dig..



lika graciöst
och vackert
som måsarna
glider fram
över himlavalvet


så älskar
du mig



när vi lägger
dagen bakom
oss


och gjuter in
nattens vågor
tillsammans




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 221 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-25 18:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vakert och elegant!
2015-01-26

  Lars Hedlin
Evigt vackert ;) Ömhet och stor värma :)
2015-01-26

  träsnidaren
Verkligen
känslosamt och vackert.
Tycker mycket om texten.
2015-01-25

  Michaela Dutius
Mjuk...suggestiv och berörande text!!
2015-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tvåsamhet i kärlekens namn!
2015-01-25

    ej medlem längre
Njuter av dina underbart fina ord.
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell