Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens språk



strör röda rosenblad
över vita lakan

och bjuder in
dig, oklädd

till min
kärleksbädd



för här behövs
inga masker
eller ord


när vi klär
på oss varann



och talar ordlöst
det starkaste språk
vi kan


Kärlekens




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 614 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-26 15:08



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
fin och spännande!
2015-02-02

    ej medlem längre
Härliga ord.. :)
2015-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ord...underbar känsla...
2015-01-28

  Angel of love
Mest bokmärkt ska det stå ;)
2015-01-28

  Angel of love
Underbar kärlekspoesi, grattis till bokmärkningen.
2015-01-28

    Dan Myrbeck
Grattis till Mest Bokmärkt!
2015-01-27

  Lars Hedlin
*ler* Saknar ord..Bara så innerligt bra <3 kram
2015-01-27

  ULJO
Lysande kärkekspoesi
2015-01-26

    ej medlem längre
Jättefin denna..
2015-01-26

    ej medlem längre
Vackert...vackert.
2015-01-26

    Dan Myrbeck
Toppenbra, borde få
* !
2015-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek!
2015-01-26

  KYREUS of Sweden
Vuxna
- vet,
hur!
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell