Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt tårarna falla



när sorgen blir
alltför tung att bära,
min vän


så lägg din
panna, mot mitt lår


låt tårarna
falla fritt


hjärtat brukar andas
lättare när man
gråtit



låt mina fingertoppar
stryka din sköra hud

medans jag vaggar
dig varsamt
och viskar..


jag finns här
för Dig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-26 15:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Går rakt in i själ och hjärta som en öm varm stråle av kärlek <3 kram
2015-01-27

  louisegirl
Så ömt ,tröstande vackert, när skörheten slår till <3
2015-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Mjuk ömsint dikt med tröstens lugnade ord.

2015-01-26

  ULJO
Skön känsla i dina ord
2015-01-26

  KYREUS of Sweden
Ömsint.
2015-01-26

    ej medlem längre
Tröstande mjuka ord. Gillas.
2015-01-26

    Dan Myrbeck
Varm och omtänksam
2015-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Varmt och fint!
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell