Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Death row

Amerika
Steven Hayes dömdes för mord på en mor och hennes
två döttrar efter att han med en annan man
våldtagit dem fastbundna i sängen
Året var tvåtusen sju
Och i försök att dölja sina spår hade de sedan satt eld på villan
Nu klagar Steven på fängelsematen och har därför stämt staten
där han sitter inlåst i väntan på att få dö...

Kina
Två till tre år sedan
Tre män i Kina blir dömda till döden efter att ha sålt
förgiftad modersmjölk ersättning
så att två till tre hundra barn har dött
I Kina finns det inget Death row
Ut med fångarna på bakgården
Pang Pang Pang
Problemet ur världen
De tre fångarna har inte setts till något mer...

Frågan är nu
Vilket är mest humant utav dessa två alternativ
Det svaret vet bara du...

Ken Cassel
26/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-26 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel