Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spretar åt alla håll


Distansprocessen

Slump som avslöjade
att han fick vänta i hallen
svettas
stå där
för länge
på dig
du tog en dusch

kletig saknad tyngde oss
varje kväll
samma saga

pappa går





Fri vers av maia
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-28 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia