Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva Dö



Men jag hade till min fördel
Att jag vet hur destruktivitet känns








Och ingen som inte haft de tankarna och den bottenlösa sorgen








Den totala hopplösheten som sliter sönder dina inälvor
Kan förstå hur det känns att ha helvetet inom sig











Hur det känns att rasa samman inombords


De iskalla, brutala knytnävsslagen och frätande lavan på insidan av kroppen









Som får dig att ta till alla medel för att döda det där som klöser, bränner och förgör dig från en plats du inte kan nå













Det där som får dig att vilja dö så innerligt
För att du vet att ingenting kan rädda dig från dig själv












Och det kaotiska tumult det innebär att vilja dö och vilja leva så intensivt på samma gång






Fri vers av elden
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-28 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elden
elden