Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer

Jag kommer
men ibland dröjer det länge
men jag kommer
ibland kommer det inte så mycket
och ibland kommer väldigt mycket på en gång.
Ungefär som en rännskita




Fri vers (Prosapoesi) av Berth
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-28 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Thats the way it is!
2015-02-07

  ResenärGenomLivet
Ja, så är livet...det är bara att hänga med...
2015-01-28

    Lena Söderkvist VIP
Humor är alltid bra. Uppfriskande läsning!
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth