Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En biljett tack !

 

 

 Vågorna slår

Ingen kan fly

 

Du väntar samtal

Från en förlorad vän

 

Råttorna väntar

Gamarna glor

Tågen tuffar

Längre bort 

 




Fri vers av Neal
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-04-10 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal