Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper kontrollen, Aggressivt

Käraste bröder,systrar och vänner
Se hur jag kämpar, vrider och vänder på mitt leende.
Låssas att jag lever, i både vått och torrt

Känslorna kokar nu över
Hjärtat stelnar, pyser och glöder
Knyter mina händer, Men inte för att be en bön

Släpper nu ut min innre monster
Som har väntat på mitt nästa offer

Jag kommer jaga dig tills du stupar..







Bunden vers (Blankvers) av miramin
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-29 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin