Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnet

Elektriskt
Explosivt

Ögon som strålar av begär
Magnetfältet emellan oss
som nästan går att ta på

Hur vi är långt ifrån ena sekunden
Och tätt intill varandra den andra

Känner
Smakar
Kräver
Ber

Längtar.




Fri vers av Lolloowh
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-30 01:47



Bookmark and Share


  FiiAFFs!
Fantastiskt!
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh