Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Mana" Part IV: En dröm

Från jorden såg han sitt hundrade stjärnfall, enmiljon stjärnor som föll.
Där på himlen stod en ensam stjärna kvar...




Bunden vers av Andreas Widell
Läst 267 gånger
Publicerad 2015-01-30 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell