Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva



som syndernas förlåtelse
när isen brister
och hjärtat lägger sig som trådar
i ditt ansikte

jag hör dina rop eller är det viskningar
en tidsepok är bruten

för det gör ont riktigt ont
att få leva
på riktigt


************






Fri vers (Fri form) av evana
Läst 392 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-30 08:36



Bookmark and Share


  Engel
Det här är katarsis.
I feel it in my bones.
Tack!
2018-02-20

  Delilah Juno VIP
Gåtfullt om smärtsamt
2015-02-06

  Lena Själsöga Keijser
så är det
2015-01-31

    ej medlem längre
Starka känslor i vacker skildring
2015-01-31

    ej medlem längre
Smärtsamt vackra ord.
2015-01-30

  Quasimodo
Härligt fin och berörande. Tar särskilt till mig de sista tre raderna som talar om liv! Bokmärker för att ha vid behov!
2015-01-30

    glasa VIP
stark
tydlig
och bra
2015-01-30

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana