Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från annan poet och livet.


Underbar lycka.

 

Det är sån kärlek jag känner när du ligger här bredvid mig och snusar. Dina ögon som visar dina drömmar, ett svagt leende på dina läppar.
Smeker din lilla knubbiga kind och kan inte låt bli att pussa dig.
Att få lyfta upp dig och känna dina armar om min hals ger mig så mycket kärlek att det kokar över.
Bär och lägger dig ner i din säng och placerar täcket över din lilla kropp.

Jag viskar tyst.

God natt mitt lilla pyre, låt drömmarna ta dig på äventyr.
Låt mig få se dina glittriga ögon och höra ditt underbara skratt i morgon.

Sov gott

/ Mamma




Fri vers av Angel of love
Läst 302 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-01-30 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är grymt härligt när de lägger sina små armar om en... Det ÄR kärlek.
2015-02-07

  Fem hjärtan VIP
Så ömt och fint skrivet om moderslyckan!
2015-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla detta...fantastiskt...
2015-02-02

    Dan Myrbeck
Jag har inte barn, men gläds enormt åt andras.

Jättefint skrivet!
2015-02-02

  louisegirl
Mycket fint och ömt skrivet <3
2015-02-01

  Lars Hedlin
Texten går rakt in i själ och hjärta :) kram <3
2015-02-01

  Heikki Hellman
En vacker, kärleksfull historia.
2015-02-01

  Maria Sundelin VIP
Varmt och omtänksamt
Kramar
2015-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och öm text om ett nytt litet liv.
2015-01-31

  ULJO
Tack snälla för en så mjuk och vacker text om moderskänslor
2015-01-30

  ULJO
Tack snälla
2015-01-30

    ej medlem längre
... för mig ... skulle det stå såklart.
2015-01-30

    ej medlem längre
Visst fint men för är det mer en text för dagboken. Fri vers, tja, kanske det.
2015-01-30

    ej medlem längre
Här talar ett modershjärta av guld - underbara ord som känns på djupet..
2015-01-30

    ej medlem längre
Jättefin text!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love