Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Facebook lockar många att skriva. Lyriska inslag får man leta länge för att finna. Här är några lösryckta citat som jag försett med rim för att åstadkomma, om inte mening, så i alla fall reflektion.


Facebook

Nyklippt och fin av den bästa frisören, allas våran bästa Camilla...
...det måste väl alla Gilla...
Watch transparent. Episode 2 should be called El Tigre.
...eller rent av den digre.
Jippi! Nu är hösten räddad!
...nyponkakan är gräddad!
Perfect warm January day to pour cement.
...permanent signalement.
"Victoria måste be om ursäkt för kungahuset"
...”arbeit macht frei” i TV-ljuset
Stenkoll på matkontot och just nu 5000 extrapoäng – ansök nu
...kan andra, kan du
How much salmon can a kodiak bear devour in a day?
...förutom en och annan sej
Jag har kört i brommaplansrondellen!!!!!!
...kors i kantarellen!!!!!!
Finaste Kasper, tänk att vi tvåbenta bestämmer så mycket
...han pallade inte för trycket
On the way to Mount Union PA to Jeseus Fest
...på åsna istället för häst
Kul besök framförallt allt populärmusikens historia
...fast den saknar gloria
Kaffe är inte bara underbart gott...
...skadar bara lite smått...
Hey, easy cleanup is as good of a selling point as I need!
...nu kan jag vila i frid!
Ytterligare ett skäl jag fått för att undvika skidorna
...kolla olycksfallssidorna
Nya Jönsonligan var rätt bra asså!
...asså inte bara jasså!
Oh ya! Loving you is like loving a rock!!!
...ställer inte upp som bock!!!
Gilla och Dela vår bild så drar vi två vinnare den 8 februari.
...ingen vann i januari.




Övriga genrer (Satir) av Nils-Ivar Lindström
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-31 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström