Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2023

Det gamla året har tjänat ut,
det nya kommer med tro och hopp.
Men ingen vet hur det blir.

Troligen blir det mest som förut,
med dagar i oändligt förlopp
Du har ditt eget revir.

Vad ovisst är klarnar nog till slut,
har man god tro blir det inte stopp,
Vad ser du i ditt visir?

Det går i ned- och uppförslut,
nöter förstås på sinne och kropp
efter en och annan gir.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-01 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström