Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köld

När du går där och fryser
finns det andra som myser,
otack är ju världens lön.

Och inte nog med detta
det kan nog den berätta
som förgäves bett en bön.

Men tider väl komma ska
när solen värmer dig bra
och värmen sprider sig skön.

Då kan du åter njuta,
också få full valuta,
du slipper tampas med snön.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-12-11 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström