Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund

Om du blundar en stund, kan du höra vinden
Om du blundar en stund, kan du känna sanden mot kinden

Om du blundar en stund, kan du känna doften av havet
Om du blundar en stund, kan du känna dig fri

Om du blundar en stund, kan du äntligen känna dig hemma!




Fri vers (Prosapoesi) av miramin
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-02-01 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin