Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord i funderingar fångade

när jag tittar ner ser jag ingenting
när jag tittar upp ser jag himlen

och den är oändligt bottenlös
det är därför herren fyllde den

med stjärnor och fåglar ,
fåglarna är för glädjen och

rörelsen på himlen , stjärnorna
är för att hålla drömmarna vid liv

skälva himlen är upp till dej hur
mycket kärlek du vill fylla den

med om du önskar så , om
inte annat så får du fylla marken

under dej med det du känner för
när du ser på den i dina puppilars

horisont på enkel väg ett liv av
minnen vad ? marken runt minna skor




Fri vers av den nakna poeten
Läst 103 gånger
Publicerad 2015-02-01 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten