Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort TACK till boken!!!

Två smågrabbar gick vilse i skogen så bara
nästa dag de hittas de frågas hur de natten klara
Jo, de höll om en stor gran så...
Var hade de hittat ett så´nt bra knep då?
I Gröngölingsboken där finns råd att till om man är i fara.



PS!
Och pojkarna la till att när de höll om
granen var de aldrig rädda och den var också
skön att luta sig emot och granens grenar blev
som ett tak över deras huvuden. Så de tyckte att
de satt nästan som i ett hus! Och detta har hänt i
verkligheten!






Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-01 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott och bra framfört!
2015-02-03

    Dan Myrbeck
Dom blev nog stamkunder
när det gäller trädkramning.
2015-02-02

  ULJO
Ja Gröngölingsboken innehåller mycket förnuftigt
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt