Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har hostat och kraxat i två månader nu, ser ingen bättring


Krax krax sa kråkan

Krax krax sa kråkan
krax krax säger jag
blir visst inte
fri från kraxa
så krax blir mitt nya språk.
Krax krax

Ser fram emot att kunna sjunga
som sommarfågeln lekande i skyn

men ack
ur munnen kommer bara
Krax krax




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-02 13:18



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Det är helt galet, men jag hostade i över 4 månader. Nu har det gett sig tackålov.....
2015-04-16

  HelenaW
Hoppas att du nu flyger och kvittrar i vårsolens glans..
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP