Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spel



hur många stjärnor kan jag fånga
de som faller så lätt ur din mun
en rymd eller flera
när du delar ditt inre rum

likt en levande orkester
med dubbla munstycken
träder du fram

och jag kan inte fånga den
bara landa i den






Fri vers (Fri form) av evana
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-02 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inspirerande vackra komponerade ord
2015-02-03

  Quasimodo
Här hörs tonerna från en orkester, vi kan vara i musiken och tonerna, dela den och vara i den fast vi spelar på olika instrument
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana