Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska till döds


Hans mamma tog ner
Himlen
åt honom
Hon band stjärnorna
i hans hår
Hon älskade honom
gränslöst
Hon gick före och röjde
hans väg
Hon gav honom
ALLT
Och ändock
Fann man honom
DÖD
Hängandes
med navelsträngen kring halsen




Fri vers av C Lupa
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-02 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa