Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godhet vs ondska- Haiku

Mörkret åt himlen

stjärnorna lyser igenom

Godhet vinner alltid

          




Bunden vers (Haiku) av Nafisa
Läst 420 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-03 12:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
så sant
2015-02-08

  Lena Själsöga Keijser
insiktsljus
i skönhet
2015-02-04

  Lars Hedlin
MYCKET BRA! kram
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa