Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad skall man egentligen ta sig för ...?


Obeslutsam

Tiden går -

          men jag står still,

undrar ständigt

          vad jag vill

egentligen med detta liv -

leva kvar på rent pin kiv

leta efter tidsfördriv -

eller ta en fika till?

Undrar alltid

           vad jag vill!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-03 18:58



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag läste för inte länge sedan en dikt där det påstods tvärtom - att tiden står still, men vi rör oss mot döden...

Dock får jag säga att det du påstår - att tiden går men du själv står still - på något sätt är mera som det känns, det här med tiden och livet.

Instämmer angående rimmen med nedanstående.
2015-02-06

  Jessica Ebbesson
Tänkvärt rim!
2015-02-03

    ej medlem längre
Ja, det kan man undra :) Fyndiga rim
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP