Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Bore och Drottning vinter

Vinterns drottning skrider fram,sprider ut sina slöjor över sjön.Flingor som lägger sig som ett täcke över träd och mark.
Och i lampans sken ser man hur några tappra flingor leker tafatt innan de faller ner på min mössa.
Möter en och annan snögubbe vid husets knutar.
Och i backen hör man barnen tjut när de snabbt svischar ner.
Kung Bore och Drottning Vinter möts och ger oss nu det magiska ljuset.

 

Tack för vår vinter <3




Fri vers av Angel of love
Läst 1224 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-02-03 22:30



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket bra ordat om min vinter som jag gillar så mycket *tack* /kram
2015-02-09

  Fem hjärtan VIP
Magiskt vacker text!
2015-02-09

    ej medlem längre
Som en saga, beskriver du vår vinter.
2015-02-07

  Johan-70
Kan bara hålla med, tack för denna snön.
Precis som din text är det sagolikt när man kommer en liten bit ut från stan.
2015-02-05

    ej medlem längre
Snöskimrande vacker är din text som väcker längtan..
2015-02-05

    Dan Myrbeck

Finstämt skildrat!

Får mig att tänka på deras son, Prins Rimfrost, naturens egen poet.

2015-02-04

  Maria Sundelin VIP
Ja, nog har de sitt grepp om oss alltid
Kramar
2015-02-04

  louisegirl
En härlig vintersaga..
Fint skrivet!

2015-02-04

  Lars Hedlin
Magiskt och mycket fint framfört :)
2015-02-04

  träsnidaren
Sagolikt!
2015-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar bild av vinter målar din penna!
2015-02-04

  Connie
Underbart! Jag vill kliva in i denna ljuvliga och vackra vintersaga!
2015-02-04

    ej medlem längre
Underbart vackert, ja låt vintern leka med oss alla, ett tag till:)
2015-02-03

  M M Mannheim VIP
Härlig, härlig vintersaga! Kallt män även varmt i dina ord.
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love