Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DAGENS DEBATTER


I dagens debatter,
vi diskuterar skatter,
och skatterabatter,
i ett nollsummespel,
som bara blir fel,,,

Och de rika,
blir rikare,
och de fattiga,
är svikare,,,

I dagens debatter,
vi pratar höjda skatterabatter,
och fattigdomsskatter,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-04 09:40



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tänkvärd text. Tack! Det är en upp-och-nervänd värld vi lever i...
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten