Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Våga älska
Som du är
Du behöver inte
Göra som någon annan lär
Din egna röst finns precis där
Lagar upphör




Bunden vers (Rim) av blekhet VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-04 15:05



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint och viktigt -lyssna på din inre röst
2015-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Att vara som man är och lyssna på sin inre röst!
Bra skrivet.
2015-02-05

    Sefarge VIP
Stilistiskt enkelt
med stort djup.
Skickligt skaldat!!
:)
2015-02-04

  KYREUS of Sweden
just

2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP