Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som man sår...


Sanning och konsekvens

Du är den du var
och
Du blir den du är
med
eller
utan
Bekräftelse...




Fri vers av WyS VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-04 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I sanning stämmer :)
2015-02-09

  Lars Hedlin
JA man är den man är hur det än blir är var och mer .)
2015-02-05

  M M Mannheim VIP
En bekräftelse har jag och du alltid!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP