Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 7FEBRUARI2015 - blå, blåare, blåast

 

 

Bland kalkstenarna

växer gentianan blå

Himmelen blir grå

 

*

Stjärnor i gräset

Små edelweiss

Höjer sitt huvud 

 

 

*

 

Ser grässtrån i snön

Grönglitter i alpforsen

Forellsjön turkos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-07 22:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkta och formulerade haiku, ja !
2015-02-08

  Ronny Berk
väl tänkta och formulerade haiku, ja !
2015-02-08

  Ronny Berk
väl tänkta och formulerade haiku, ja !
2015-02-08

    ej medlem längre
Fint Sanna.
2015-02-08

  Sanna i badet VIP
Ha! ha! så måste det ju förstås vara, Ciralina! :)
2015-02-07

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
då har himlen nedkommit
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP