Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret finns stärnor

Även om du är i mörkret ty stjärnor kommer alltid lysa ovanför dig så ta din tid och titta upp för snart kommer solen opp.




Bunden vers (Annat versmått) av Hampus N. Bergström
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-08 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus N. Bergström
Hampus N. Bergström