Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärlek


Sida vid sida

Vi kommer alltid vara sida vid sida

Som två snören som blir tvinnade

Skapar vi ett starkare band

Sida vid sida våra själar flikade

Överlappar varandra

Svagheter och styrkor är vårat jing och jang

Förenade för att ge styrka

Sida vid sida vi går

Även efteråt vi består

Jag älskar dig och du älskar mig

Sida vid sida vi går




Bunden vers (Annat versmått) av Hampus N. Bergström
Läst 277 gånger
Publicerad 2016-07-24 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus N. Bergström
Hampus N. Bergström