Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har ju bara en jord. Tänk vad vi skulle mista om vi miste den.


jordens klagosång

Jag kan inte bara lägga mig ner och dö.
Evig är jag för evigt leva kommer jag gö.
Mången vintrar mången dar jag likväl är och förgör.
Du kan gå och du kan så men förstör är vad du gör.
Jag är kvar, du far, till en plats ovanför.
Om jag dör får inga fler vara kvar.
Ingen att leva finns nu längre här.
Om jag dör finns inget mera.
Snälla låt mig vara jag har gjort mycket men du har gjort mera.
Ni kan inte leva ensam utan mig ty jag är livet jag är möjlighet till frihet.
Snälla låt mig va ni vill ha mig kvar!





Bunden vers (Rim) av Hampus N. Bergström
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-22 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus N. Bergström
Hampus N. Bergström