Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Rosen är vacker
Rosen är fin
Rosen är ömtålig
Sköts inte rosen om
Blir rosen ful
Rosen vissnar
Rosen är död
Rosen vattnas med tårar men
Rosen är död




Fri vers (Spoken word/Slam) av Hampus N. Bergström
Läst 312 gånger
Publicerad 2015-02-11 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus N. Bergström
Hampus N. Bergström