Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om klockan/Farfar


Den vi hört förr.

Vad är det som går och går men aldrig kommer fram till dörren?
Klockan eller farfar som har fastnat med hängslena.

Men vad händer när klockan slutat gå eller farfar slutat försöka ta sig till dörren.
Slutar det bara eller fortsätter det någon annan stans.
Kan klockan gå fast inte här och inte så att vi ser.

Kan man hålla fast i något som inte går att hålla i , klart det går men efter ett tag känns det tomt, meningslöst.

Jag vet inte svaren på era frågor, inte förens efteråt och då kan jag inget säga.




Prosa (Kortnovell) av Hampus N. Bergström
Läst 322 gånger
Publicerad 2016-07-03 16:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jo, jo, ja, ja, den visan har vi hört förut", som bandet Motvind uttryckte det.
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Hampus N. Bergström
Hampus N. Bergström