Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför de onda

Varför är det så lätt att bli ond när de goda är så mycket vackrare
Jag förstår inte
Gå vilse i skogen vet jag inte hur man gör
Men ändå är det så många andra som gör det
Varför gå i mörker när man ser så mycke mer i solen
Jag förstår inte
Men du har rätt det finns gott utan gott hade det inte funnits en värld att leva i




Fri vers (Spoken word/Slam) av Hampus N. Bergström
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-07 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus N. Bergström
Hampus N. Bergström