Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egofixering


Det är svårt att förklara - men, förbannad är den

 

Om man tog alla ord

som sagts och skrivits

om längtan

 

längtan efter innerlig kärlek

 

Om man tog alla dessa ord

och lade ihop dem

i en evighets lång sträng

 

 

DåSkulleManFåEnUppfattningOmHurOntDetGörOchHurStorDenÄr;

 

 

 

Min förbannade längtan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av anneluca
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-04-10 21:53



Bookmark and Share


  Arowana
Påminner om en dikt som heter "JÄVLA" jag skrivit. Jag gillar verkligen den långa sammanhängande raden, som ett spott och fräs av längtan.
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca