Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluter mina ögon..och älska mig som jag är.

 

Sluter mina ögon nu, nattens mörker kramar om mig!
Jag känner lugnet i kroppen och tryggheten i mig själv!
Jag är så här, och livet med mig är en berg och dalbana.
Vill ni vara med mig, ta mig som jag är.
Jag tänker inte ändra mig för nån!
Jag är älskad för den jag är och det borde väl räcka?
Även för dig...

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 738 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-02-09 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det räcker, ingen begär mer - fin text..
2015-02-24

    ej medlem längre
Så fint, tycker samma! kram
2015-02-21

    ej medlem längre
Älskar dig för du är du.en
2015-02-19

  erkki
Absolut kärlek! Jättefint!
2015-02-12

    Birgersdotter VIP
Fint förmedlad-viktig text om att våga vara sig själv.
2015-02-11

    ej medlem längre
Det räcker gott vännen.
2015-02-11

  Connie
Du är så bra som du är underbaring!
2015-02-10

  Maria Sundelin VIP
Drt borde räcka mer än väl
Kramar
2015-02-10

    ej medlem längre
Klart att det räcker! :)
2015-02-10

  Johan-70
Du är vacker och helt perfekt. <3
2015-02-10

    ej medlem längre
Ja, du är perfekt, som du är vännen! Kram
2015-02-09

    Dan Myrbeck
Det räcker.
Och blir över.
2015-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
perfektion, alltid varandes perfektion.
2015-02-09

  Gabrielle Laurèntzen
Vacker och obeslöjad text med en berörande sanning! Kram till underbara dig..
2015-02-09

  louisegirl
Berör mitt hjärta <3
Man ska vara den man är, kommer man längst med, i alla lägen.
Fint förmedlat!
2015-02-09

  Lars Hedlin
JA just så bör det vara...Håller med Angelina..Du är fin och vacker precis som den du är vännen :) kram <3
2015-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin budskap att ta till sig för oss alla!
2015-02-09

  Rise Little One
Det räcker mer än väl vännen.
2015-02-09

  Fem hjärtan VIP
Du är underbar precis som du är!
2015-02-09

    ej medlem längre
Bokmärkt! Ärlig och naken text
2015-02-09

  M M Mannheim VIP
Allt som är Du! Räcker för mig. Ord som binder mig och skänker mig liv. Poesi som berör. Ett fint porträtt av en människa och poet.
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love